.

.

Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и црно, се вклопува - Крст за затемнување на Mitsubishi

Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и црно, се вклопува - Крст за затемнување на Mitsubishi

Оценки на купувачот:

DEN 1.67
Од стоката
Во магацинот

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат офсет од 18 x 7, 38мм, 10 Spoke, 5 Stud/Lug, 4,5 шема на завртки, машински и црни. Тоа одговара на вашиот крст за Eclipse Mitsubishi 2018-2022. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Каи 18 x 7 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и црно, се вклопува во 2018-2022 година Митсубиши Еклипс Крст 18 x 7, 38мм офсет, 10 Spoke, 5 Lug, 4,5 Bolt Model, Machined и Black, изработена од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата