.

.

Роберт Бош Спарк приклучоци и приклучоци за сјај

Роберт Бош Спарк приклучоци и приклучоци за сјај

Оценки на купувачот:

DEN 3.33
Од стоката
Во магацинот

Краток опис не е достапен Bosch Platinum Plus Spark Plug, 4016 : Ексклузивна технологија на платина во централната електрода за побрзи почетоци, неспокојно забрзување и зголемена ефикасност на горивото. Засилената, подобрена електрода за засилување на V-профилот на Yttrium обезбедува 25 проценти подолг живот. Понискиот услов за напон на палење обезбедува сигурен старт на ладно време и супериорна работа под сите услови на возење. Фабрички поставен јаз-Откако ќе се постави соодветниот јаз, нема потреба повторно да се јавува. Содржи 1 приклучок за свеќи.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата