.

.

Новиот Сет Монитори За Притисок Во Гумите Одговара Масерати Гт 2014

Новиот Сет Монитори За Притисок Во Гумите Одговара Масерати Гт 2014

Оценки на купувачот:

DEN 0.67
Од стоката
Во магацинот

ЗАМЕНУВА : ФЕРАРИ 282189*433 MHZ*СЕНЗОР ЗА ДИРЕКТНО ВКЛОПУВАЊЕ*ДВОДЕЛЕН ДИЗАЈН СО ОТСТРАНЛИВ СТЕМПРОИЗВОД ИЗВЕСТУВАЊЕ : како дистрибутер на делови најчесто продаваме резервни делови (сите оем делови би биле забележани како такви). Резервните делови не се добиени од оригиналното возило или производителот на опрема, но се дизајнирани да функционираат исто како - ако не и подобро од-оригиналот. Сите продадени делови се нови.АПЛИКАЦИИ : ВЕ МОЛИМЕ ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШИОТ БРОЈ НА ДЕЛ ОД ОЕМ ОД ВАШАТА ОРИГИНАЛНА ЕДИНИЦА ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ МОНТАЖА.ОВА Е 100% НОВА ПРЕТХОДНО ПРОГРАМИРАНА РЕЗЕРВНА ЗАМЕНА ЗА ВАШИОТ ОРИГИНАЛЕН ТПМС СЕНЗОР ЗА РАЗНИ АПЛИКАЦИИ НА ФЕРАРИ И МАСЕРАТИ. АУКЦИЈАТА Е НАМЕНЕТА САМО ЗА ASET ОД 4 TPMS СЕНЗОРИ И СТЕБЛА НА ВЕНТИЛИ. ВЕ МОЛИМЕ БИДЕТЕ СИГУРНИ ДЕКА ОВА Е ДЕЛОТ ШТО ВИ ТРЕБА ПРЕД НАДДАВАЊЕ. ПОТРЕБНА Е ПРОФЕСИОНАЛНА ИНСТАЛАЦИЈА.* ВЕ МОЛИМЕ ИМАЈТЕ ПРЕДВИД ДЕКА СЕНЗОРИТЕ НА ТПМС СЕ АКТИВИРААТ ПОД ПРИТИСОК И СЕ ВО МИРУВАЊЕ КОГА СЕ ИСПРАЌААТ! ОТКАКО ПРОФЕСИОНАЛНО ЌЕ СЕ ИНСТАЛИРА, ПОСТАВУВАЊЕТО НА PSI НА ТОЧНИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ (СПОРЕД ПЛАКАТОТ НА ВРАТАТА НА ВОЗИЛОТО) Е ПОТРЕБНО ПРЕД ДА СЕ РЕСЕТИРААТ И ПОВТОРНО ДА СЕ НАУЧАТ ПРОЦЕДУРИТЕ.ФЕРАРИ КАЛИФОРНИЈА 2008-2014ФЕРАРИ Ф12 БЕРЛИНЕТА 2012-2015ФЕРАРИ Ф430 (Ф131ЕВО) 2007-2009ФЕРАРИ Ф458 2009-2015ФЕРАРИ фф (Ф151) 2011-2015МАСЕРАТИ КОНВЕРТИРАЈ. (М147) 2009-2015МАСЕРАТИ КУПЕ (М154) 2009-2014МАСЕРАТИ ГТ (М145) 2009-2014МАСЕРАТИ КВАТРОПОРТЕ 2010-2014 Нов Сет Монитори За Притисок Во Гумите Одговара На Масерати Гт 2009 2010 2011 2012 2013 2014.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата