.

.

Фригидер Капа ОЕМ 139029200

Фригидер Капа ОЕМ 139029200

Оценки на купувачот:

DEN 344.80
Од стоката
Во магацинот

* 139029200 фригидер капа оем 139029200* оем производител бренд : фригидер* оем опис : "капа" * точка состојба нов* 90 ден гаранција од производителот.* сосема нов оем дел.* оем квалитет, оем замена дел.* сите делови се специфични за моделот, ве молиме испратете ни порака со вашиот модел # и сериски # за да можеме да се осигураме дека ова одговара на вашиот апарат.* сите гаранции бараат број на модел и сериски број исклучен од апаратот на кој биле инсталирани.* повеќето предмети се 1 пакети, освен ако не е конкретно наведено дека тоа е 2 пакет. 139029200 Фригидер Капа ОЕМ 139029200.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата