.

.

- Горна палуба продолжена серија NHL хокеј Blaster BO трговски картички

- Горна палуба продолжена серија NHL хокеј Blaster BO трговски картички

Оценки на купувачот:

DEN 1.67
Од стоката
Во магацинот

2021-22 Горна палуба Продолжена серија NHL хокеј Blaster Box. Завршете го вашиот сет на база на горната палуба 2021-22-Најмногу негуван и широко собран годишен сет во хокеј! Продолжената серија испорачува 200 нови картички за ветерани и 50 дополнителни млади Guns®, обезбедувајќи им можност на колекционерите да создадат импресивна колекција за сезоната 2021-22 NHL. Побарајте продолжение на палетите - Зелен инсерт. Соберете картички од оваа колекција со светла боја. Пребарај за класичен UD Canvas® сет во кој има Young Guns® & Mascots! Соберете ги ретките колекции за рекорди, вметнете сет во кој има играчи кои имаат импресивни записи во NHL! УД платно. Млади пиштоли. 2021-22 Горна палуба Продолжена серија NHL хокеј Blaster Box.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата