.

.

Fend-All Porta Stream III станица за миење на очите со солен концентрат

Fend-All Porta Stream III станица за миење на очите со солен концентрат

Оценки на купувачот:

DEN 2.00
Од стоката
Во магацинот

Fend-All Porta Stream III 16 галон станица за очи со очила со каиш за млазницата овозможува темелно испирање со тоа што ќе се направи 0,4 gpm во текот на целиот период на испирање од 15 мин. Идеално се користи во фармацевтски апликации. Цврсти, обликувани единици има едноставни, многу видливи упатства кои ви помагаат да знаете како да работите. Единицата што доаѓа со солен концентрат на солена вода од 180 мл може лесно да се постави во близина на повеќето опасности од работното место со единечен уред за монтирање на заградите. Доаѓа со голема дупка за пополнување што овозможува повторно полнење на концентратниот раствор и го поедноставува чистењето. Ефикасната млазница со целосен проток обезбедува широк простор околу окото. Fend-All Porta Stream III станица за миење на очите со солен концентрат од 180 унци.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата