.

.

CopyStar Tk- тонер кертриџ, црна, 15K принос CopyStar CS- печатач, CS- печатач, CS- печатач, печатач CS- печатач, печатач FS- печатач, FS- печатач, FS-6530

CopyStar Tk- тонер кертриџ, црна, 15K принос CopyStar CS- печатач, CS- печатач, CS- печатач, печатач CS- печатач, печатач FS-

Оценки на купувачот:

DEN 1.00
Од стоката
Во магацинот

Ова е оригинална оригинална марка (OEM) Copy Star TK-479 (1 T02 K30 CS0) тонер кертриџ, црна, принос од 15 K страници. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски/мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради приносот на цената/страницата -и сега е достапен. За употреба со печатачот Copy Star CS-255, печатачот CS-305, печатачот CS-6525, печатачот CS-6530, печатачот FS-255, печатачот FS-305, печатачот FS-6525, печатачот FS-6530. Купете во доверба и го заменува моделот на кертриџ за кертриџ Copy Star OEM Toner Casteridge 1 T02 K30 CS0, TK479. Ова е оригинален кертриџ за брендови, произведен од Copy Star. Содржи кертриџ за тонер OEM Copy Star OEM за употреба во печатачот Copy Star CS-255, печатач CS-305, печатач CS-6525, печатач CS-6530, печатач FS-255, печатач FS-305, FS-6525 печатач, FS-6530 печатач. OEM Copy Star TK-479 (1 T02 K30 CS0) тонер кертриџ, црна, 15 K принос на приносот Copy Star CS-255 печатач, печатач CS-305, печатач CS-6525, печатач CS-6530, FS-255 Printer, FS-305 Printer, FS-6525 Printer Printer , FS-6530 за употреба со печатачот Konica Minolta Bizhub C203. Bizhub C253 печатач. IT25 C5 печатач . Содржи 1 x Konica Minolta OEM Toner кертриџ за употреба во печатачот Konica Minolta Bizhub C203, печатачот Bizhub C253, IT25 C5 печатач . сосема нова ставка што се испорачува брзо и доаѓа со гаранција.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата