.

.

Точка Фитнес Модул

Точка Фитнес Модул

Оценки на купувачот:

DEN 1.00
Од стоката
Во магацинот

Премиум алтернаторите на валео се 100% нови производи (не се повторно произведени); 100% нови компоненти и јадро го елиминира предвременото откажување за зголемена издржливост во однос на повторно произведените единици; сите делови се специфични за примена за точно вклопување; премиум магнетите за ретки земји го зголемуваат излезот на алтернаторот без да ја зголемат големината за подобра ефикасност; Сите апликации одат под екстремна состојба тестирање до 6 месеци за да се обезбеди сигурност под најтешки услови и електрични барања; Висока отпорност на топлина, вибрациите и загадувачките честички помагаат да се одржи максималниот излез на полнење.; Дел број 439653 е оригиналниот дел од опремата што сега е достапен во резервниот пазар. Одговара Изберете : 2009-2011 МЕРЦЕДЕС-Бенц Ц 300 6 Цил 3 Л 2010-2012 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ ГЛК 350 4МАТИК 6 Цил 3.5 Л 2012 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ Ц 300 4МАТИК 6 Цил 3 Л 2015 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ МЛ 250 БЛУТЕК 4 Цил 2.1 Л 2016 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ gle 300d 4matic 4 cyl 2.1 L И ПОВЕЌЕ - Додадете Го Вашето Возило Во Нашиот Додаток За Вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата