.

.

&N Drycharger Филтер За Воздух Заврши

&N Drycharger Филтер За Воздух Заврши

Оценки на купувачот:

DEN 1.67
Од стоката
Во магацинот

тполиестерска обвивка претходно третирана со силикон. содржи униформни микрони отвори како пречаргерот К&Н, така што воздухот може да влезе, но нечистотијата и другите загадувачи не можат. циликонскиот третман ја отклонува водата испрскана на филтерот за воздух. туси зашиени еластичен отвор за безбедно прицврстување на филтерот за воздух. Фитмент2007 - 2018 Хонда ЦРФ150Р Двоен Проток На Воздух. Овозможува Оптимален Проток На Воздух. Чува Нечистотија Надвор. Дополнителна Бариера За Филтрирање. Еднократно / Перат. Долготрајни Перформанси. Ја Ограничува Водата Да Стигне До Филтерот За Воздух. Силиконска / Полиестерска Обвивка.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата