.

.

Вреди внатре. Официјална лига практикува мекобол, единечна топка

Вреди внатре. Официјална лига практикува мекобол, единечна топка

Оценки на купувачот:

DEN 3.33
Од стоката
Во магацинот

Светлиот Dura-hyde "Синтетичкото жолто покритие е лесно за играчите да се лоцираат на теренот, додека трајниот центар на Корк нуди солидни перформанси. Вреди 12" Официјална лига практикува мекобол, единечна топка.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата