.

.

Скот Аџир против светот: Комплетното издание - Nintendo Switch [Дигитален]

Скот Аџир против светот: Комплетното издание - Nintendo Switch [Дигитален]

Оценки на купувачот:

DEN 4784.00
Од стоката
Во магацинот

Комплетното издание го вклучува Remaster of Scott Agim vs. The World : Game и нејзините оригинални DLCS : Nires Chau и Wallace Wells додатоци на пакувања. Повторно откријте го саканиот 2-ри аркаден стил, инспириран од иконата серија и филм за стрипови, Скот Аџир против светот. Играјте како ваши омилени ликови-Скот Аџир, Рамона Цвеќиња, Ножеви Чау, Стивен Стилс и многу повеќе. Израмнете ги и научете нови прекрасни способности, отклучете тајни предмети и режими, повикувајте се моќни сојузници и многу повеќе! Тимски со пријателите и комбинирајте ги своите вештини за да се борите против брановите на тешки непријатели или да се натпреварувате со нив во прекрасни мини-игри како Dodgeball , сè на вашиот пат да ја поразите лигата на злобните егзистенции на Рамона! Може да биде потребно за членство на Nintendo Switch Online за игра преку Интернет. Проверете ја страницата за детали за играта за барањата за членство. Сите права се задржани. Ubisoft и логото Ubisoft се регистрирани или нерегистрирани трговски марки на Ubisoft Entertainment во САД и/или други земји. Слика за движење и одредени елементи на играта.2010–2020 Универзална градска студија ДОО. Сите права се задржани. Графички роман „Скот Аџир против светот“ и сродни ликови ТМ и 2010 година Брајан Ли О’Мали. По купувањето и ЧПП. Receiveе добиете е-пошта за потврда од неколку минути за успешно поставување на нарачки . Втора е-пошта од Line@e- со пристап до вашиот пин ќе биде доставена во рок од 60 минути*. Ако имате проблеми со примање на е-пошта, одете на следната веб-страница за да пристапите до вашата набавка : www.e-. Внесете ја вашата адреса за е -пошта што се користи за нарачка на вашиот поштенски код за наплата и бројот на вашата нарачка (бројот на вашата нарачка може да се најде на вашата е -пошта за потврда од или во историјата на нарачката на вашата сметка) . За да ги видите најчесто поставуваните прашања во врска со овој производ посетете ја www.e- /faq.html. Нема поврат или поврат на електронски исполнети броеви на ПИН. не е одговорен за украдени или погрешни иглички. *Пиновите обично се испорачуваат за неколку минути или, најмногу, во рок од 48 часа во зависност од дополнителната валидација на нарачката што ја бара компанијата за кредитни картички.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата