.

.

Fle Ratcheting Bo End Crench Set, 6 -парчиња - чувар

Fle Ratcheting Bo End Crench Set, 6 -парчиња - чувар

Оценки на купувачот:

DEN 751.84
Од стоката
Во магацинот

Крајните клучеви на Tekton Flex-Head Ratcheting Cox нудат брзина и леснотија на краевите на кутијата за ракчиња кои остануваат континуирано ангажирани со сврзувачки елементи, елиминирајќи ја потребата за повторно вклопување по секој чекор. Непречено вртејќи се низ 180 степени, главите држат некој агол да се лизгаат на сврзувачки елементи. Тие се слободни да се движат со секој мозочен удар, дозволувајќи му на клучот да се движи низ опструкциите по патеката за замав. Отворите од 6 точки обезбедуваат сигурна, прицврстена вклопување на сврзувачки елементи во форма на хексадецимално, за да можете да примените максимален вртежен момент без да се лизгате, да заштедите влошување и вашите колена. За да се спречи заокружување, отворите контактираат и нанесуваат сила на рамните страни на главите на прицврстувачите отколку на аглите. Опремени со 72-заби запчани запчаници на кои им треба само 5 степени на лак за замав за да ја достигнат следната положба на забите, тоа е брзо и ефикасно кога нема многу простор за движење. Комплетот вклучува чувар на продавница и одење. Овој компактен организатор има рачка за преклопување што заштедува простор за фиоки и нелипчиња што ги заклучуваат клучевите безбедно на место кога сте во движење. Комплетен клуч за клучеви на Tekton Flex Ratcheting, 6-парчиња (8-19 mm)-Keeper WRN76164.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата