.

.

24v 2.5 А 60w AC DC Адаптер ЗА ПАСИВНИ Poe Bo Моќ Над Етернет Инјектор Комплет 24VDC 2.5 Засилувач Вати Кабел За Напојување

24v 2.5 А 60w AC DC Адаптер ЗА ПАСИВНИ Poe Bo Моќ Над Етернет Инјектор Комплет 24VDC 2.5 Засилувач Вати Кабел За Напојување

Оценки на купувачот:

DEN 238.08
Од стоката
Во магацинот

ABLEGRID 24 V 2.5 A 60w AC / DC Адаптер ЗА Пасивна Poe Кутија Моќност Над Етернет Инјектор Комплет 24 VDC 2.5 Засилувач 60 Watts Кабел За Напојување ABLEGRID 24 V 2.5 A 60w AC / DC Адаптер ЗА ПАСИВНА Poe Кутија Моќ Над Етернет Кутија Комплет За Напојување 24vdc 2.5 Засилувач 60 Watts Кабел за Напојување имињата на производите се трговски марки на наведениот производител или други сопственици, и НЕ СЕ ЗАШТИТНИ ЗНАЦИ НА ABLEGRID. Производителот не мора да ја одобрува употребата на овие производи.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата