.

.

Врска на бришачот на шофершајбната Дорман

Врска на бришачот на шофершајбната Дорман

Оценки на купувачот:

DEN 3.33
Од стоката
Во магацинот

Tdorman Whindsthield Shiper Linkoge Tdorman Whindsthield Wiper Motor Transmission Linkage е дизајнирана од висококвалитетни материјали за да го поврзете моторот на бришачот на шофершајбната со склопот на менувачот на шофершајбната. Tit доаѓа со сè што е потребно за целосна поправка. tfeatures и придобивки : t t treplacement го обновува системот за бришачи на шофершајбната до соодветна изведба t t tan есенцијален дел за замена за одржување на вашиот шофершајбна јасен и вашата визија за патот непречен t t teasy за да инсталирате t за инсталирање Преземено е ригорозен инспекција за квалитет за да се обезбеди дека овој дел е во согласност со замената на стандардите на производите, го обновува системот за бришачи на шофершајбната до соодветни перформанси. Суштински дел за замена за одржување на вашиот шофершајбна јасен и вашата визија за патот непречен. Лесен за инсталирање. Преземена е ригорозна инспекција за квалитет за да се обезбеди дека овој дел е во согласност со стандардите на производите.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата