.

.

Ханза-Екстра Голем Фламинго

Ханза-Екстра Голем Фламинго

Оценки на купувачот:

DEN 319.84
Од стоката
Во магацинот

Ханза е почитувана низ целиот свет поради нејзината фино изработена колекција на нашето животинско царство на планетите. Првично создадено за ексклузивни Европски колекционери, секое плишано животно е прецизно рачно изработено од портрети на вистински животни во нивното природно живеалиште. Сами по себе, или во комбинација со Други Животни Од Ханза, овие прекрасни суштества прават прекрасни најдобри пријатели за деца, возрасни и колекционери. Покрај тоа, дизајнерите на ентериер ширум светот често се свртуваат кон животните Од Ханза кога дизајнираат уникатни, единствени простори. Прикажете ги во групи или користете ги нивните големи животни со потпис за да ја поставите темата на просторијата.Главниот дизајнер на ханзас се повлекува од својата позадина во анатомијата кога го истражува секое животно. Ткаенината што се користи за забележани и шарени животни е дизајнирана за ханзас да ги спецификира спецификациите во мали количини. И целата ткаенина што се користи е рачно исечена од сложени обрасци и рачно исечена од занаетчии Од Ханза, никогаш не печатена од машини. Во просек за секое мало животно се користат 42 одделни парчиња (некои животни имаат дури 240 различни парчиња). Лицето и телото на секое Животно Ханза се внимателно извајани внатре-надвор за да се создадат нивните различни карактеристики и мускулатура кои се единствени за секое животно. И секое лице е рачно завршено, што значи дека секое животно е уникатно исто како и во реалниот живот.И секое животно ханза доаѓа Со Играчки Што Учат ознака што го опишува живеалиштето на секое животно, начинот на живот, периодот на бременост, грижата за нивните млади и навики во исхраната. Целта на ханзас е да помогне да се едуцираат децата и возрасните за природните животи на овие прекрасни суштества и да се разбере, почитува и цени важноста на нашиот соживот со сите животни. Рачно изработена, многу реална и многу гушкачка кадифен играчка. Секој кадифен ханза доаѓа со ОЗНАКА со упатства за настава/грижа. 30 ден гаранција против производителите дефекти. Погоден сите деца на возраст од 3 години и повеќе.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата