.

.

Spro SBEP60RDER Dean Rohas Bronzeye Попер Жаба 1 2 1 2

Spro SBEP60RDER Dean Rohas Bronzeye Попер Жаба 1 2 1 2

Оценки на купувачот:

DEN 1.00
Од стоката
Во магацинот

Серијата Со Потпис На Деканот Рохас Бронзена Попер Жаба беше дизајнирана да привлече бас од најгустата обвивка со својот силен звук на пукање.Специјално дизајнирани Куки За ГАМАКАЦУ СПРО Риболов Бронзено Поп Мамка, 1 Пакет : Специјално дизајнирани Куки За Гамакацу. Доаѓа во 16 докажани бои за фаќање риби. Дизајниран за привлекување бас.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата