.

.

Движење и сликарство Сликарство печатење на завиткано платно

Движење и сликарство Сликарство печатење на завиткано платно

Оценки на купувачот:

DEN 126.72
Од стоката
Во магацинот

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. - Професионално рачно истегната. -Индеј печатење на платно за уметност. -Галерија завиткана во одржливо, не-воедно дрво. Пол : -нетрална. Стил : -соодветна/апстрактна. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Канвас. -Size 32 "H x 32 " W x 1.5 "D -големина : -Medium 25 " -32 ". Димензии : големина 32 " H x 32 "W x 1.5 " D -целосна висина -целосна висина - Од врвот до дното : -32 ". Големина 32 " H x 32 "W x 1.5 " d - целокупна ширина - од страна на страна : -32 ". Големина 32 " H x 32 "W x 1,5 "D - целосна длабочина - предна до грб : -1.5 ". Големина 32 "H x 32 " W x 1.5 "D - целосна тежина на производот : -7 bs. Карактеристиките на Marm9828 пристигнуваат подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Печатење на ликовно платно. Галерија завиткана во одржливо, невородно дрво. Пол : Неутрален. Стил : современ/апстрактен. Боја : повеќебојно. Временски период : современ. Среден : Giclee Printed. Тип на производ : Печатење на сликарство. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (18 "H x 18" W x 1,5 "D) : мали 18" -24 ". Големина (24" H x 24 "W x 1.5" D) : Мал 18 "-24". Големина (32 "H x 32" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (40" H x 40 "W x 1,5" D) : Голем 33 "-40". Големина (48 "H x 48" W x 1.5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 18 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 24 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 32 "H x 32" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 32". Севкупна ширина - од страна на страна : 32 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 40 "H x 40" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 40". Севкупна ширина - страна на страна : 40 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 48 "H x 48" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 48". Севкупна ширина - од страна на страна : 48 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата