.

.

Скоро природно 4ft. Собрана вештачка елка со свиткани гранки и топли светла во декоративна урна

Скоро природно 4ft. Собрана вештачка елка со свиткани гранки и топли светла во декоративна урна

Оценки на купувачот:

DEN 2.67
Од стоката
Во магацинот

Создадете свои мини Божиќни чуда и карпајте околу оваа собрана елка. Неверојатно живописни текстурирани гранки имитираат вистински зимзелени дрвја за цврста конструкција. Оваа пред-осветлена вештачка новогодишна елка доаѓа со 100 топли бели светла и има 223 гранки нагоре нагоре-што ви овозможува лесно да украсувате со мини-ондери по ваш избор. Стои 4ft. Од декоративна урна, ова дрво бара нула одржување, само малку мелење и обликување што е лесно со гранките што се наведнуваат! Украсете како трио со други дрвја или во собата на вашите деца, кујна, стан или други компактни простори. Фауксните новогодишни елки се произведуваат со употреба на синтетички материјали, како што е полиестерски материјал или пластика, и се добро дизајнирани и конструирани за да бидат живот слични на живот. Оваа ставка ќе треба да се обликува кога ќе се отстрани од безбедното поле за да му овозможи да ја достигне својата целосна големина. Вашата вештачка елка ќе изгледа убаво за наредните години; Едноставно избришете чиста со мека сува крпа кога е потребно. Севкупни димензии на производот : H : 4 ft. W : 26 in. Д : 26 во. Lifelike се собра вештачка мини новогодишна елка. Пред-строги со 100 топли бели светла. Лесни за свиткување гранки. Сместен во декоративна урна. Препорачано само за употреба во затворен простор. Предметот ќе треба да се обликува кога ќе се отстрани од кутијата; Ова дрво лесно може да се наведнува за целите на преобликување - ве молиме одделете ги и испрскајте ги гранките за да ја постигнете посакуваната полнота. Мерењата се пресметуваат од најоддалечената испружена димензија. Оваа ставка е произведена со употреба на синтетички материјали и се добро дизајнирани и конструирани за да бидат животни по изглед. Не е потребно одржување за ова вештачко дрво; Избришете чиста со мека сува крпа. Димензии на урн : H : 12 in. W : 7 во. Д : 7 во.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата