.

.

Кабел За Кабел За Синхронизација на податоци Одговара За канон i470d i475D i Јас Печатач-3ft

Кабел За Кабел За Синхронизација на податоци Одговара За канон i470d i475D i Јас Печатач-3ft

Оценки на купувачот:

DEN 191.20
Од стоката
Во магацинот

Користете го овој кабел како кабел за замена за лаптопи, Видеорекордери и многу други неполаризирани уреди. На 2-слот Не-Поларизирани женски конектор приклучоци директно во вашиот уред, додека машки конектор 2-Пролонг приклучоци во било кој американски стандарден штекер. Не-поларизирани со слика-8, 2-пински приклучок. Служи како кабел за замена за лаптопи, Видеорекордери и многу други неполаризирани уреди. Машкиот конектор се приклучува во стандарден американски штекер, додека женскиот конектор се приклучува директно во уредот.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата