.

.

Фото: храмот хенри Вилсон

Фото: храмот хенри Вилсон

Оценки на купувачот:

DEN 0.67
Од стоката
Во магацинот

Големина На фотографија : 8х12 Подготвен За врамување во која било рамка со стандардна големина Не Е Вклучена Репродукција На Архивски Квалитет . Опис на фотографијата : Храмот Хенри Вилсон, 1864-1955 Објавен : ц1913 Септември. 10. Резиме : Половина должина, свртена надесно. Забелешки : Ј185395 Американска Канцеларија За Авторски Права Фото-Печатење авторски права заштитени Со харис би; Полица. Печатени на висококвалитетна фото-хартија за сјај и Мастило Епсон. Бродови рамни во заштитна пошта. Фото : ц1913 Храмот Хенри Вилсон (1864-1955).

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата