.

.

Сензор за позиција на коленестото вратило компатибилен со 2010- Chevrolet Equino 2011- Buick Regal 4Cyl 2.4L 2.0L продаден поединечно

Сензор за позиција на коленестото вратило компатибилен со 2010- Chevrolet Equino 2011- Buick Regal 4Cyl 2.4L 2.0L продаден поединечно

Оценки на купувачот:

DEN 0.33
Од стоката
Во магацинот

Специфичноста на производот Продадена : Продадена индивидуално Конфигурација : 3-постепено машко терминал; 1 Female Connector Interchange Part Number : PC655, 2133524 Notes : Magnetic switch/sensor Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from top quality components, this is your best option and inexpensive for your rebuild, repair, and maintenance needs - an OE replacement product for your Оштетен или стари фабрички дел.compabtiation со следниве возила : Buick Compatibational со : 2012 лакрос Crowdience Compatibational со : 2010-2011 Lacrosse CXCompatibational со : 2011 лакрос CXLCompatibation со : 2012, 2014 Lacrosse Premium Compabtional со : 2012-2016 Lacrosse (подложен : Laber. Компатибилен со : 2012-2016 Regal Base Compatibational со : 2011 Regal CXLCompatibation со : 2012-2013 Regal GSCompatibational со : 2015-2016 Regal Premium Compatibational со : 2013-2016 Verano Premium Comcompatibation со : 2016 Verano Sport Touring Compatibation со : 2013 Verano Turbocompabtibational со : 2012-2016 Верано (подмодел : база, погодност, кожа) Chevroletcompatibational со : 2012-2015 Captiva Sport LSCompatibational со : 2013-2015 Captiva Sport (Sumbodel : LT, LTZ) Компатибилен со : 2007 Cobalt ltz Comcompatibation SSCompatibation со : 2007-2010 Cobalt (подмодел : LS, LT) Компатибилен со : 2010 Cobalt (подмодел : Base, LT Team Canada) Компатибилен со : 2015-2017 Equinox Lcompatible со : 2010-2016 Equinox LTZCompatible со : 2017 Equinox Premier Compatibation со : 2010-2017 Equinox (подмодел : LS, LT) Компатибилен со : 2006-2011 HHR LTCOMPATILITATION со : 2007-2010 HHR LT Панел Број на размена на дел : PC655, 2133524.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата