.

.

Пертрони Престолит Цилиндар Запалител

Пертрони Престолит Цилиндар Запалител

Оценки на купувачот:

DEN 1484.00
Од стоката
Во магацинот

КОМПЛЕТ ЗА ПАЛЕЊЕ ПЕРТРОНИКС ЗА ОРИГИНАЛНИ ДИСТРИБУТЕРИ НА ПРЕСТОЛИТ # ИДУ-7602С. 6-ЦИЛИНДРИ, ЕДИНЕЧНА ТОЧКА, НЕГАТИВНА ЗЕМЈА ОД 12 ВОЛТИ. Повеќе од триесет години, Запалувачот се докажа во апликации кои се движат од тркачки автомобили до трактори. Тоа е Комплет За Електронска Конверзија на Палење број еден за замена на оригиналните механички точки. Серијата За Палење има електронски дизајн за замена на точките на прекинувачот и проблематичните фабрички електронски палења со сигурен, самостоен систем за електронско палење без одржување. Запалувачот е наречен" скришум " палење поради неговата брза инсталација и речиси незабележливо присуство под капачето на дистрибутерот. Не постои "црна кутија" за натрупување на моторниот простор. Запали Престолит електронски ИДУ-7602С, 6 цил.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата