.

.

Минијатурна халоген сијалица Осрам Силванија, од 2

Минијатурна халоген сијалица Осрам Силванија, од 2

Оценки на купувачот:

DEN 1.00
Од стоката
Во магацинот

Минијатурна сијалица Силванија Сијаличката сијалица Силванија е дизајнирана да ги исполни ДОТ регулативите за перформанси и живот. Оваа сијалица е легална за употреба на патот и обезбедува лесна инсталација како сијалица за директна замена. Светилките во Силванија се направени од високо квалитетен материјал за долготрајна издржливост. Карактеристики и придобивки : сигурен извор на светлина за исполнување на регулативите за ДОТ направени од високо квалитетен материјал за долготрајна издржливост произведена од доверлив OEM (производител на оригинална опрема) Добавувач на светлина, како лесна инсталација како директна сијалица за замена, легална за употреба на патишта ОСРМ/Силванија, минијатурен халоген Сијалица, пакет од 2.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата