.

.

Руда Меѓународниот 6231SN Метална Маса Светилка-Silvertone

Руда Меѓународниот 6231SN Метална Маса Светилка-Silvertone

Оценки на купувачот:

DEN 2.67
Од стоката
Во магацинот

Класичен стил стилска четкана метална основа Изработена од челик со Монтажа на ленена сенка; потребни се алатки кои не се Потребни Димензии На Производот - 17Х17Х27 - ШКУ : ОРЕ046 Стилска четкана метална основа Изработена од челик Со Монтажа на ленена сенка; потребни се алатки кои не се Потребни Димензии На Производот - 17Х17Х27 ШКУ : ОРЕ046.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата