.

.

Диа Тркала Центар Центрични Прстени

Диа Тркала Центар Центрични Прстени

Оценки на купувачот:

DEN 1.00
Од стоката
Во магацинот

Карактеристики тие се дизајнирани да ги коригираат малите димензии на тркалата и главините обезбедуваат вистинско центрирање на тркалото на центарот на возилото, ова центрирање на тркалата ги запира вибрациите и дава непречено возење, спречувајќи каква било штета што најверојатно ќе биде предизвикана на тркалото или центарот.центричните прстени се опремени со уникатни клипови за безбедни инсталацииспецификации Надворешен Дијаметар : 78 Мм внатрешен Дијаметар : 71,5 мм - sku : zx9ksao184947 карактеристики тие се дизајнирани да ги поправат малите димензии на тркалата и центарот. Обезбедете вистинско тркало што се центрира на центарот на возилото. Ова центрирање на тркалото ги запира вибрациите и дава непречено возење, спречувајќи каква било штета што најверојатно ќе биде предизвикана на тркалото или центарот. Центричните прстени на центарот се опремени со уникатни клипови за безбедна инсталација. Спецификации Надворешен Дијаметар : 78 мм. Внатрешен Дијаметар : 71,5 мм. - ШКУ : ZX9 KSAO184947.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата